Snygga sportkläder som är trendiga

Gränsen mellan träningskläder och vardagskläder har suddats ut och numer är det ingen som höjer på ögonbrynen om skinnjackan kombineras med ett par snygga träningstights. Att ha en snygg sport-bh till olika typer av underdelar är också något som är trendigt i och med de croppade topparna och braletternas intåg. En snygg sport-bh ser numer inte ut som ett underklädesplagg utan som vilken snygg överdel som helst. Om du däremot ska träna i en sport-bh och inte bara använda den till vardags är det viktigt att hitta en som har bra stöd för dina bröst. Det finns olika stöd. Det är inte sällan en sport-bh kan matchas till ett par tillhörande tights, vilket gör att du kan skapa en riktigt cool outfit när du ska träna. En del sport-bh:ar har vadderade inlägg och andra utan. Båda har sina fördelar, det viktigaste är att du väljer en sport-bh som fyller ditt behov.

Träningstights är en modetrend som håller i sig

Träningstights är något som verkligen har blivit ett accepterat vardagsplagg. Ett par snygga tights kan ge en snygg form åt din kropp samtidigt som det tillsammans med exempelvis en stickad tröja eller en collagetröja utgör en snygg och tilltalande outfit. Du kan ha både en sportig stil och en mer dressad stil med tights. Det viktiga med tights är att färgen passar de övriga plaggen som du bär och om du vill ha dem till vardags är mönstrade tights i klara färger inte det bästa valet. Några tips för att se trendig och stilsäker ut när du bär tights är att skippa trekvartslängden på tightsen om du ska bära dem till vardags. Till träning fungerar det däremot bra. Att kombinera tights med kjol eller klänning är en trend som inte har kommit tillbaka sedan 00-talet så den kan du skippa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *