Så klär du dig trendigt i höst

När det här inlägget skrivs är vi mitt uppe i hösten och dess mode har gjort entré. Men det här med att ha ständigt koll på vad som är moderiktigt och inte kan vara väldigt svårt. Därför kommer du i det här inlägget få en bra överblick på vad som är mest trendigt i höst. I det här inlägget har vi valt att fokusera på trender som gäller för damer i höst. Du kan köpa damkläder i klädbutiker som säljer damkläder. Med det sagt är det hög tid att du får veta mer om höstens trender.

Värmande plagg

Ett ständigt återkommande mode så fort det börjar att bli något kyligare ute är de värmande plaggen. För att vara moderiktig i höst ska du köpa hem stickade plagg. Några exempel på stickade plagg som är trendiga i höst är väst och tröja. Något annat som är mycket moderiktigt i höst är att bära matchande set. Till exempel ett stickat matchat set med både överdel och underdel.

Mönster

Det finns ett flertal mönster som är helt moderiktigt att bära på dina kläder i höst. Några exempel på det är schackrutor och vanliga rutor. Med andra ord är rutor det trendigaste mönstret du kan bära i höst.

Naturnära färger

Nu när du har fått veta vilka mönster du ska satsa på i höst är det hög tid att du även får bra koll på vilka färger som gäller i höst. I höst ska du allra helst bära kläder som går i de mer naturnära tonerna, till exempel grön, grå, beige och vit. Men den färg som är färgen som beskriver denna höst och har gjort lite av en comeback är färgen brun. I höst kan du inte gå fel när du bär kläder i färgen brun.

Löst sittande plagg

En annan sak du ska tänka på när du väljer att köpa hem nya kläder till din garderob är att kläderna ska sitta lite lösare längs kroppen. De får gärna vara lite oversize. Det är exempelvis snyggt och trendigt med en stickad tröja som är någon storlek större än vad du vanligtvis brukar bära. Ett annat exempel på ett plagg som ska sitta lite lösare än innan är jeansen. De senaste åren har det blivit allt trendigare med jeans som sitter lite lösare än vad de gjort innan och man har tagit fram ett flertal olika jeansmodeller. Till exempel jeans med vidare ben och mom jeans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *