Klä dig i färgstarka plagg

Hösten är här och temperaturen sjunker sakta men säkert. Det är hög tid att se över både kläd- och skönhetsgarderoben. Din hy är extra utsatt på hösten och vintern. Rensa ut gamla hudvårdsprodukter och ersätt dem med nya produkter som passar säsongen. Om du vill vårda din hud lite extra ska du köpa produkter från Fore som har ansiktsborstar, serum, rengöringsgel och ansiktsmasker. Produkterna är skräddarsydda för att täcka alla behov som finns inom avancerad hudvård. På vintern är det extra viktigt att du tillför mycket fukt till huden. När det blir kallt ute är det lätt att huden förlorar mycket fukt vilket leder till att den blir torr. För att få bort döda hudceller är det bra att exfoliera huden med jämna mellanrum. Se till att produkterna passar din hudtyp.

Starka färger är trendigt

När det kommer till kläderna så är huvudfokus att hålla dig varm och torr. Men för den skull behöver du inte köpa tråkiga kläder. I höst är det trendigt med plagg i starka färger. Det kan ibland vara svårt att bära färg men det finns några bra stylingtips som du kan tänka på för att lyckas bära den färgstarka trenden. Om du vill vara extra trendig i höst är det plagg och accessoarer i glada färger som gäller. Gult, rött, blått, lila och rosa nyanser är väldigt inne just nu. Det spelar ingen roll vilken färg du bär utan bara att du bär någon färg.

Stylingtips

Ett sätt att bära färgglada kläder är att välja ut ett sådant plagg och sedan matcha det med plagg i basfärger. Ett annat tips är att bära set som har en matchande över- och underdel. Då kan du ha en och samma färg upptill och nertill. Då får du en färgstark look utan att sticka ut jättemycket. Om du är ovan att bära färg kan du alltid börja med färgstarka accessoarer. Du kan välja en väska, örhängen, skor eller armband i en färg som blir en kontrast till dina övriga kläder. Exempelvis syns kornblått eller cerise väldigt bra mot svarta kläder. Att klä dig ton i ton är också ett bra sätt att bära färg. Välj kläder i olika nyanser inom samma färgfamilj. Det är verkligen supertrendigt och det är svårt att göra fel. Försök att tänka utanför boxen och testa dig fram till vad som du trivs med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *