Skomode våren 2016

Det finns många anledningar till att man kan älska våren, och många gör det helt enkelt för att den för med sig sommaren. Andra gör det för att vårens ankomst betyder att man äntligen kan lägga undan tjocka vinterkappor och tunga vinterstövlar, till förmån för lättare ytterkläder och skor. Våren är med andra ord den perfekta årstiden för att unna sig ett par nya skor och skapa lite förändring i garderoben. Men vad ska man satsa på i skoväg våren och sommaren 2016?

Ett säkert kort när det blir lite varmare är ett par tofflor. Tofflorna har nämligen flyttat ut från förskolorna och ålderdomshemmen, och får nu synas på gatan under en trendig outfit. Tofflor är inte bara bekväma, utan passar nästan vilken stil som helst. Du kan med andra ord rocka ett par tofflor oavsett om du tycker om en färgstark, bohemisk stil eller om du föredrar en mer stilren och minimalistisk look. Ett par sköna tofflor är dessutom perfekta att hasa runt i hemma, vilket betyder att du inte behöver byta skor alls från att du kommer hem från jobbet tills du har slagit dig ned på altanen eller uteplatsen och pustat ut. Något som däremot kan vara bra att investera i, samtidigt som du köper ett par tofflor av bra kvalitet, är markiser till din altan. Då behöver du varken oroa dig för att byta skor eller smörja in dig med solkräm när du kommer hem på sommaren. Du kan få hjälp med att sätta upp markiser i Stockholm på Hagasolskydd.se.silver-698583_960_720

Om tofflor inte är något för dig kan du istället ge dig ut på second hand-butiker i jakt efter ett par snygga cowboyboots. Denna klassiska sko gör nämligen comeback under våren och sommaren. Kombinera gärna med ett par utsvängda jeans för den perfekta looken i vår.

En klassiker till våren är annars ett par sneakers, och 2016 är inget undantag – man kan aldrig gå fel med ett par sneakers om våren. De riktigt klassiska är vita, men var inte rädd för att sticka ut om du har ett par favoritsneakers i en annan färg. Den som är riktigt vågad kan köpa ett par sneakers i glänsande silver – silverskor är nämligen också trendigt våren 2016.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *